14 травня став 80 днем героїчного опору українського народу російському військовому вторгненню. Травень ознаменувався для України підписанням Байденом "ленд-лізу".

Сучасна і високоточна зброя, яка передбачена до постачання цим договором дозволить Україні в пух і прах рознесли армію супротивника. Але, чи все так легко і просто і що очікує на українців у другій половині травня і початку літа 2022 року.

Про це розповіла відома астрологиня Анна Карпєєва.

Астрологиня Анна Карпєєва, скріншот з відео

"Кінець травня - це Марс, він завжди відповідає за війну. Юпітер - іноземні угоди, він показує іноземні компанії. Скоріше за все це про ленд-ліз, про поставки озброєння",- ділиться Карпєєва.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Також в кінці травня відбудеться місячне затемнення, а такі затемнення завжди вражають людей, вводять в паніку.

"Вони викликають у нас негативні емоції... Я сподіваюся на те, що все буде добре, але тим не менш це місячне затемнення страшне. Воно дає дуже жорсткий струс всьому світу",- попереджає експертка.

Зазначимо, що це місячне затемнення, про яке попереджає Анна, відбудеться 16 травня 2022 року, о 7:11 за київським часом.

Найтриваліше за майже 600 років місячне затемнення

Також з 10 травня по 2 червня почався Ретроградний Меркурій. Астрологиня каже, що побоюватися його особливо не потрібно, тому що найбільше він зачепить ринки і фінанси.

Цього року Меркурій переходить із повітряної стихії (коронавірус та інше) в Землю (розподіл землі, економічна криза). Значить в цьому періоді піднімуться питання матеріальних ресурсів і забезпечення.

У наступному році Меркурій буде переходити в знак Вогню і це підприємництво, лідерство і створення чогось нового. У 2023 році люди, які думають наперед розуміють, що той хто встигне придумати щось нове - займе свою нішу. Тому зараз потрібно сидіти і думати, чим би зайнятися в наступному році.

Нагадаємо, що астрологиня Анна Карпєєва розповіла, що путін капітулює в 2023 році: "Жорсткі бойові дії у нас ще попереду".

Раніше ми повідомляли, що тарологиня розповіла про майбутнє Олексія Арестовича і пояснила його талант "ясновидця".