Українцям розповіли чергову історію про героя, який боронив наші землі. На жаль, його вже немає в живих, і загинув він у боях за завод "Азовсталь".

Олександр Гряник боронив наші землі з 2016 року, і після початку повномасштабного вторгнення росіян, брав участь в обороні Києва, а також у звільненні Бучі. Після того, як побачив реальний стан справ у Маріуполі, прийняв рішення поїхати туди добровільно.

Сталося це вже після того, як місто було оточене російськими окупантами, але, це його не злякало, і він вважав, що це його обов'язок.

"Я не думаю, що я зробив щось надприродне. Я чинив Як правильно, як дорогу на зелений колір перейти" - говорив чоловік незадовго до своєї загибелі.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Маріуполь, "Азовсталь". Фото: Знай.uа

Дивом йому вдалося пробратися живим до побратимів на заводі "Азовсталь", з якими до кінця обороняв територію заводу від російських окупантів.

Він був відданим до кінця, хоч вони і перебували в нелюдських умовах. У боях з ворогом Олександр загинув. Загинув за нас з вами, щоб в майбутньому у нас з вами була можливість жити в мирі.

ВСУ, фото: Facebook

Зараз, величезна кількість військових все ще залишається на території заводу, і у них практично немає запасів їжі і води. Їх відлік життя йде на хвилини, тому, потрібно зробити все можливе для того, щоб врятувати їх вже сьогодні.

Обстріли не припиняються, і все це свідомо роблять окупанти. Вони принесли на наші землі біль і руйнування, чого їм ніколи не пробачать.

ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що 93 ОМБр "Холодний Яр" показала, як випаровує російські танки під Ізюмом

Раніше повідомлялося, що полонених кадирівців неможливо допитати, причина банальна, але здогадатися складно

Також, ФСБ-шники намагаються дискредитувати новий рух в рф "Вільна Росія", і поширюють фейкові листівки