Президент ФК "Інгулець", підприємець і автор "Вова, їбш їх, блдь" Олександр Поворознюк, записав новий шедевр, з тонкою душевною організацією краще не дивитися.

Олександр Поворознюк постійно емоційно висловлюється, на його рахунку вже декілька десятків невеликих інтерв'ю, де бізнесмен намагається дати оцінку тому, що відбувається з 24 лютого. Цього разу у Поворознюка запитали, що б він сказав путіну.

"Що б я йому сказав? "Х*йло ти кончене, якого х*я ти сюди прийшов. Ти должен просто зрозуміти одне, що для українців свобода — це найдорожче що у нас є".

Тоді Поровознюк розповів, як він розмовляв з полоненим. Та той заявив, що готовий смоктати у путіна.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

"Він мені каже: "Лучше мы будем х*й сосать у путина, чем вы у Байдена. То я йому сказав, чуєш, ти, г*ндон, а ти не пробував просто жити, і не сосать ні у кого.

Олександр Поворознюк відомий своїми гострими висловлюваннями та тим, що представляє агробізнес на Кіровоградщині. На початку війни він є командиром добровольчого загону "За Петрівщину", він звернувся до херсонців, підтримуючи їх та запевняючи, підмога вже близько.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російська федерація використовувала вже приблизно 65% своїх наземних озброєних, ще трохи, і вони покинуть нашу з вами землю раз і назавжди.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кремль показово карає командирів окупаційних військ за провали в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що росіяни планують передати окупований Маріуполь на розтерзання кадирівців.