Українці масово починають повернення в країну, сподіваючись, що перемога нашої країни у війні з росією трапиться ось-ось.

Багато експертів просять громадян не поспішати з такими рішеннями, хтось взагалі попереджає, що війна триватиме до наступного року.

Чи так це, розповів відомий нумеролог Владислав Грицай.

Бійці з Азовсталі. Фото: Youtube

Нумерлог просить всіх забути про якусь містику в датах початку війни. Були люди, які говорили, що і Перша і Друга світові війни були пов'язані з числом 68 і прив'язали це число і до 24 лютого 2022 року.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

"Це хороший маркетинговий хід. До нумерології це не має ніякого відношення, нічого спільного... Дату початку війни потрібно пов'язувати з путіним. Третьої світової ніякої немає, це років 20 не трапиться ще точно. Є момент путіна - у путіна був план до 100-річчя створення Радянського Союзу відновити його. У нього є свій коник і він хотів почати з України... До грудня він хотів його відновити.... 24 лютого - це рівно півроку до 24 серпня, до Дня Незалежності України. Шамани путіна сказали йому, що ця дата підходить для ва-банку. Ми бачимо. що рф вже програла, але перші 2 тижні до 9-10 березня була велика ймовірність, що Україна впаде."

путін, фото: вільне джерело

Ведучий Юрій Третяк просить нумеролога назвати переломні дати війни і взагалі важливі дні для українців. Експерт навчив, як вирахувати свої важливі дати для будь-якої людини особисто. А також розповів, що буде влітку у світі.

"Фінансова криза характерна для липня... Червень - місяць для того, щоб підготуватися до кризи і знайти креативні рішення, щоб створити базу для себе... Прораховувати військові дії дуже складно, потрібно враховувати багато нюансів. Але якщо брати загальну геополітичну історію, то серпень буде максимально вирішальним. У путіна в цьому році число серпня є важливим. Там або станеться його смерть, або повний крах його надій. Напевно буде жорстокість в липні, а з серпня почнеться розвал рф, як держави. Можливі бунти та інше".

мітинг в Росії

Експерт зазначає, що коли розвалився СРСР, то день, коли була проголошена незалежність України став днем, в який закладена трансформація на духовному рівні.

"Те, що ми зараз бачимо - це те завдання і та мета, яка спочатку була в України, як якийсь поштовх для трансформації ідеї і віри. Коли ми переможемо, то багато речей зміняться. Ставлення до релігії, до віри, до сенсів... Через втрати життів. Але ми вийдемо на рівень розвитку настільки потужний... Ми з'єднуємо два світи - Азію і Європу і це не дарма. Рік трьох двійок - рік трансформації в щось нове, дає нам можливість проявиться через об'єднання... Виповнюється пророцтво, яке було багатьма сказано".

Нагадаємо, що астролог Влад Росс розкрив таємницю планет: що дасть Україні ретроградний Меркурій?.

Раніше ми повідомляли, що путін серйозно хворий, а на його місці буде Микола Патрушев - таролог Людмила Хомутовська розповіла про наступника.