Українці вже котрий день чують про швидкий контрнаступ українських військ. Президент України Володимир Зеленський теж анонсував досить кропопролитний етап війни.

Екстрасенс Макс Гордєєв поділився тим, що буде, коли ЗСУ перейдуть в активну фазу контрнаступу, чи застосують росіяни ядерну зброю і коли прийде кінець правління путіна?

Екстрасенс Макс Гордєєв, instagram.com/maxgord

Екстрасен переконаний, що якщо в росії і буде загальна мобілізація, то військові будуть масово відмовлятися йти воювати проти України.

"Вони шукають зброю і людей, які можуть піти воювати, але не можуть їх знайти. Це дуже смішно, але правда. Зараз навіть немає нормального обладнання, щоб захистить себе. Так, у них багато людей, але зараз немає зброї, немає жодних засобів, щоб з нами воювати",- заспокоює Гордєєв.

Популярні новини зараз

Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

Експерт вірить в нашу армію і переконаний, що все буде добре. Він висміює російських пропагандистів і впевнений, що гімн України зазвучить посеред шоу "60 хвилин".

Ведуча Лілія Ребрик запитала у екстрасенса про контрнаступ України. Дівчина запитала, чи чекатиме на нашу країну фіаско, якщо ми підемо на росію.

"Дивіться... Це карта Імператриця. Це не просто вдале буде, якщо буде. Знову ми бачимо жінку з вінком на голові, вона вагітна. Все буде дуже добре, ми бачимо Україну з її силою. Не дивлячись ні на що ми не просто можемо пробачити, ми ведемо себе людяно. Ми це бачимо на прикладі полонених. Росіяни поводяться по-іншому... Це роблять наші мами, дружини... Тому що вони моляться за нас і стоять енергетично за нас",- відповів Гордєєв.

Макс Гордєєв і Лілія Ребрик, скріншот з відео

Бонусом екстрасенс розклав карти на смерть Володимира путіна:

"Та сама карта... Буде-буде. Все одно на нього це чекає, що б ми не робили. Корона летить до чортової матері і бахкає в саму верхівку цієї вежі".

Нагадаємо, що нумеролог Владислав Третяк розповів, навіщо міняти гімн України і коли в рф будуть голодні бунти.

Раніше ми повідомляли, що астролог Влад Росс розкрив таємницю планет: що дасть Україні ретроградний Меркурій?