Ворог вкотре планував подолати Сіверський Донець, а натомість поповнив склад "підводного флоту".

Аеророзвідники Державної прикордонної служби України, виявили, що окупанти налагодили через річку переправу. Понтонні мости на річці Сіверський Донець зводилися вже не вперше. Річку намагалися форсувати з перших днів травня до 13 числа, коли зупинили спроби перебратися через неї, проте, як бачимо, не надовго.

Затонулий понтонний міст рф. Фото: Telegram

Навівши понтонний міст вони збиралися переправити близько десятка одиниць броньованої техніки. Вчасна передача інформації до артилеристів ЗСУ внесла корективи у плани загарбників і влучним пострілом було зруйновано переправу разом з танком противника, який саме в цей час на ній й знаходився.

Затонулий понтонний міст рф. Фото: Telegram

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Ворожі танки, БМП та піхота намагалися сховатися. Знайти їх допомогла "пташка" українських прикордонників. За результатами роботи нашої артилерії ворог втратив кілька одиниць техніки і кількадесят військових.

Затонулий понтонний міст рф. Фото: Telegram

Рашисти робили спроби форсувати річку з 5 по 12 травня. Для цього вони залучили танковий полк, і відступили тільки 13 травня, втративши близько 80 танків.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у кремлі спробували дати "потужну відповідь" Джо Байдену через допомогу Україні, але лише розсмішили.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анджей Дуда виступив у Верховній Раді разом із Зеленським, а путін запустив по Києву ракети.

Також "Знай.ua" писав, що Олексій Арестович розповів про методи, які використовують окупанти в Україні.