Стало відомо про те, що прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон написав листа українським дітям. Упевнений, що вони повинні собою пишатися.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на його сторінці в соціальній мережі Instagram.

У своєму листі до українських дітей Британський прем'єр-міністр згадав, як під час візиту до Києва йому стало сильно сумно. Все через відсутність на вулицях і парках столиці дітей та молоді. Через дії росіян по всій країні небезпечно, і вони змушені ховатися.

"Багато з вас бачили або пережили те, свідком чого не повинна бути жодна дитина. Тим не менш, звичайні українські діти вчать всіх нас тому, що означає Бути сильним і гідним. Високо тримати голову в найважчі часи. Немає кращого прикладу для наслідування для дітей і дорослих у всьому світі", — написав Джонсон.

Далі він зазначив, що на знак підтримки, по всій Великобританії вивішують українські прапори над своїми будинками, офісами, церквами, і так далі. Навіть на даху його резиденції на Даунінг-стріт є прапор.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Лист Бориса Джонсона, фото: Instagram

А школярі малюють український прапор у своїх класах та виготовляють сині та жовті браслети на підтримку України. Це багато чого коштує в наш час, адже показує, на чиєму боці насправді світові лідери.

Лист Бориса Джонсона, фото: Instagram

"Ви не самотні. Ви, можливо, розлучені зі своїми друзями вдома, але у вас є мільйони інших людей по всьому світу. Я вірю, як і ваш президент, що Україна виграє цю війну " - підсумував чоловік.

Нагадаємо, що війна - не тільки бої на фронті, а й турбота про цивільних: азовці допомагають проводити евакуацію

Раніше повідомлялося, що далекобійна артилерія, протикорабельні ракети і безпілотники — Борис Джонсон про додаткову допомогу Україні

Також, звалище відстріляних снарядів — у Харкові показали частину того, що випустили по мирному місту