Кирило Буданов, голова ГУР розповів, коли закінчиться війна в Україні.

Путін не змінив планів завоювати Україну, тому єдиний вихід відвоювати свої території та викинути ворога. Про це Буданов розповів в інтерв’ю виданню "Українська правда".

Кирило Буданов. Фото: YouTube

На думку Кирила Буданова, путін не відмовився від свого плану захопити всю Україну, просто змінив план дій, через те, що поламалися попередні плани.

"Загальний задум не змінився: путіну потрібна вся Україна, його не цікавить якась частина. Авжеж, після трьох місяців тих подій, які зараз відбуваються, вони коригують плани і вже готують суспільну думку в Росії до того, що, в принципі, якщо вони закінчать окупацію Донецької, Луганської та Херсонської областей, то це теж можна вважати перемогою", - заявив Буданов.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Він також розповів, що Україна має поставити крапку в територіальному питанні раз і назавжди. На думку Кирила Буданова, путін та росія в тому вигляді, у якому вона існує зараз, є загрозою не лише для України, але й для всього світу.

"Загроза для всього світу, перш за все європейського континенту, буде зберігатися й надалі", - заявив Буданов.

Також голова ГУР підкреслив, що до кінця року Україна має зайти на територію Криму.

Нагадаємо, раніше мси писали, що 24 травня виповнилося рівно три місяці з моменту, як життя українців розділилося на до і після.

Як повідомляв портал "Знай.ua", моряки Каспійської флотилії Російської Федерації відмовляються виконувати бойові завдання.

Також "Знай.ua" писав, що Данія передасть Україні протикорабельні ракети "Гарпун".