Стало відомо, чого очікувати українцям від війни в перший літній місяць. На жаль, активні бої триватимуть, однак, є і хороші новини.

Розповіла про це відомий український астролог Яна Езотеричка, опублікувавши на своїй сторінці в соціальній мережі TikTok прогноз на червень місяць. Більш розширений з'явився на її YouTube-каналi.

Робить розклад жінка на картах таро, і першою випала сигніфікатор. Це може позначати якийсь застій в процесах. Тобто, в цьому місяці війна точно не закінчиться.

"Не розвиток ситуацій. Карта дійсно кармічна, і може вказувати на не реалізацію планів, а також на ворогів, які діють таким чином. Це ми побачимо в червні" - каже жінка.

Друга карта якраз таки вказує на той факт, що військові дії триватимуть, і агресор завойовуватиме нові території. Третьою стала карта праці, яка показова дійсно. Вказує на те, що людям потрібно багато працювати, незважаючи на триваючу війну. Це потрібно для того, щоб у нас все було добре з продовольством.

Популярні новини зараз

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Астролог, фото: скріншот з відео

Величезні питання будуть з грошима, а точніше з їх відсутністю. Але, при цьому, буде постійно створюватися бачення того, що у нас все достатньо, щоб не сіяти паніку на населення.

В результаті, можна зробити висновок, що Місяць буде вкрай складним, і українцям потрібно бути готовими до всього. Але, впадати в депресію не варто, адже ми обов'язково впораємося з усім.

Нагадаємо, що російські окупанти заздрять поставкам зброї Україні: у них на контрасті "молоде м'ясо" без бронежилетів

Раніше повідомлялося, що кількість жертв у Маріуполі перевищило 22 тисячі-радник мера Петро Андрющенко

Також, війна закінчиться, коли Україна відвоює свої адміністративні території-голова ГУР Буданов