Стало відомо про те, що Росія почала перекидати з окупованого Криму на Запоріжжя живу силу і військову техніку. Хочуть відновити наступ.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню від Запорізької обласної Військової адміністрації. Росіяни не втрачають надії роздобути нові українські території, але, ЗСУ будуть боротися до кінця.

На сьогоднішній день російські війська почали перекидання техніки, а також особового складу на тимчасово окуповані території Запорізької області. У такий спосіб вони хочуть продовжити наступ.

Мова йде не тільки про Сухопутні війська, а й про повітряні і морські компоненти.

Ось, наприклад, в напрямку Мелітополя проїхала ціла колона військової техніки, а це не менше 20 тентованих вантажівок і стільки ж установок залпового вогню «Град".

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Це угруповання ще й посилене сформованим танковим батальйоном на Т-62.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео

До слова, днями з'явилася інформація про те, що російські окупанти почали зводити вже третю лінію своєї оборони, щоб закріпитися і утриматися на своїх позиціях.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Це ненадовго, так як незабаром ЗСУ планують почати контрнаступ, і тим самим вигнати ворожі війська раз і назавжди. Звільнення наших територій це лише справа часу. Чимало залежить і від наших західних партнерів, які затримують постачання озброєння.

Нагадаємо, що Олексій Арестович заговорив про втому українського народу від війни

Раніше повідомлялося, що 6 пострілів на хвилину, Генштаб ЗСУ показав гаубиці FH70 які вже воюють в Україні проти російської армії

Також, російські окупанти заздрять поставкам зброї Україні: у них на контрасті "молоде м'ясо" без бронежилетів.