Останні кілька тижнів все частіше в пресі з'являються розмови про те, що Збройні Сили України вже підходять до міста Херсон, і можливо з дня на день почнеться його звільнення.

Чим же може звернутися звільнення міста від окупантів для російського диктатора Путіна. Свій прогноз озвучив російський публіцист Андрій Піонтковський.

Майбутні успіхи Збройних сил України можуть викликати шок у всього російського народу, мозок яких просякнутий повністю пропагандою. Вони можуть розчаруватися у своєму правителі, а також у своїх збройних силах.

Андрій Піонтковський, фото: скріншот з відео

"І в Росії почнуться дуже бурхливі політичні процеси. Ось ця червона лінія-відведення російських військ на стан 23 лютого, якого захід буде домагатися всіма силами і нікуди від нього не відступить, - ця лінія не сумісна з політичним життям Путіна. Для нього це - катастрофа. Я думаю, навіть і з фізичним життям Путіна ця лінія несумісна", - заявив Андрій Піонтковський.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Варто відзначити, що напередодні з'явилося в мережі повідомлення про те, що ВСУ вже увійшли в місто, проте як виявилося, Заява фейкова. Радник глави ОПУ Олексій Арестович не зміг це ні підтвердити, ні спростувати. Як все в результаті буде розвиватися-дізнаємося вже зовсім скоро, однак, одне слід пам'ятати точно - Путін так просто це не залишить, і може мстити за успіхи українських захисників.

Херсонці чинять опір окупантам. Фото: скриншот Youtube

Саме тому українські лідери закликають українців у найближчі кілька днів не ігнорувати повітряні тривоги, адже це небезпечно для їхнього життя.

Кладовище розбитих танків рф. Фото: Youtube

Нагадаємо, що Олена Зеленська розповіла світовим колегам, чим займаються Українки під час війни: багато хто міг би взяти приклад

Раніше повідомлялося, що США нададуть українським військовим перші РСЗВ вже до кінця місяця: окупанти, стерегитесь

Також, військовий облік 2022: чи мобілізуватимуть жінок, і як відбувається ця процедура