Радник керівника офісу президента України Михайло Подоляк відповів на закиди секретаря Олексія Данилова. Наростає новий конфлікт.

Озвучив свою думку стосовно ситуації, що склалася він в інтерв'ю "Бабелю".

Деякий час тому Михайло Подоляк вирішив висловитися стосовно поставок зброї від західних партнерів. Він назвав точну кількість того, що на сьогоднішній день нам так необхідно. Це не сподобалося секретарю РНБО Олексію Данилову, який публічно засудив радника за подібні дії.

Михайло Подоляк, фото: скріншот з відео

І ось, черга знову перейшла до Михайла Подоляка. Замість того, щоб поговорити особисто, вони вирішили перекидатися фразами за допомогою різних інтерв'ю і соціальних мереж.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

"Я навіть не готовий коментувати це. Оскільки вважаю, що ця людина, ймовірно, веде якусь власну інформаційну кампанію. Я не знаю, навіщо він це робить. Є математика війни, і є певне коло людей, які мають право називати деякі параметри і цифри", – вважає Подоляк.

В ОПУ впевнені, що Захід повинен почути реальні цифри того, що нам потрібно на сьогоднішній день, і чим довше вони тягнуть, тим вище ці цифри.

Олексій Данілов. Фото: Youtube

"Знаєте, в чому проблема: ми запит озвучували на певний обсяг під час війни, яка була перші два місяці. Зараз росіяни поцупили набагато більше техніки, ніж в перші дні. У перші дні було багато бронетехніки, а зараз багато артилерії зібрані в певних місцях. Тому це питання зміни пріоритетів всередині війни, діалогового коридору в спілкуванні з нашими партнерами", - пояснив радник.

Американська зброя, фото: АрмiяInform

Як вирішиться цей конфлікт, і чи відповість Олексій Данилов на ці слова-покаже лише час.

Нагадаємо, кого хочуть звільнити від мобілізації: занадто висока ціна

Раніше повідомлялося, що в Україну прибули потужні ракетні комплекси HIMARS

Також, в Європі заговорили про прискорену процедуру вступу України в ЄС, чекати чи ні