Українці продовжують долати російських окупантів на полі бою, і використовують при цьому одне з найпотужніших озброєнь, якого так бояться загарбники.

Чергова історія героя була опублікована на офіційній сторінці Міністерства оборони України в соціальній мережі Facebook.

У цього українця позивний "Тамерлан", і він є оператором ПЗРК "Iгли" і "Стінгер". Саме за допомогою цього озброєння він щодня бореться з росіянами, і судячи з усього досить успішно.

"Російські "вертушки" і СУ-шки практично щодня обстрілюють нас ракетами, великокаліберними кулеметами та іншою зброєю. Але, знаючи про наших зенітно-ракетних комплексах, росіяни дуже рідко залітають на відстань їх досяжності (до 5 кілометрів)" - розповідає Тамерлан.

Саме "Стінгер", до речі, є для росіян тим самим стримуючим фактором. Вони бояться підлітати на відстань, яку може дістати до них.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Військовий "Тамерлан", фото: Facebook

Родом чоловік з Хмельницької області, і вдома його чекають дружина з маленькою дочкою. Саме заради їх спокійного життя і благополуччя в майбутньому він бореться на фронті.

При цьому, проти російських загарбників він почав воювати ще в далекому 2015 році в Донецькій області. Далі продовжив службу у Збройних силах України, але вже за контрактом.

ВСУ, фото: Facebook

Ось такі герої потрібні нашій країні, які готові пожертвувати своїм спокійним життям заради того, щоб ми спокійною могли проводити час в мирних містах.

Нагадаємо, що Росія обстрілює Харків через ненависть, заздрість і помсту: радник ОП Подоляк про ірраціональні методи ведення війни Путіна

Раніше повідомлялося, що чи достатньо Захід допомагає Україні-американський генерал натякнув на перевагу ЗСУ перед окупантами

Також, російські полонені зізналися у злочинах проти українського народу, довели свою марність