Стало відомо про те, що в Херсоні був підірваний автомобіль місцевого колаборанта Дмитра Савлученка. За попередньою інформацією, він знаходився в салоні.

Про це у своєму Telegram-каналi про це повідомив український депутат Олексій Гончаренко. Також, ця інформація почала розлітатися серед пропагандистських ЗМІ.

Дмитро Савлученко був одним з найвідоміших колаборантів міста Херсон. Заради "руського міра" і сумнівної кількості грошей продав Україну. Тепер, він поплатився за всі свої вчинки.

Колаборанти, фото: Telegram

Його транспортний засіб був раптово підірваний, коли він знаходився всередині. Чоловік від отриманих травм помер на місці.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Показати ще

Колаборанти, фото: Telegram

Російські окупанти призначили Дмитра Савлученка "головою управління сім'ї, молоді та спорту ВЦА Херсонської області". Він перебував у партії Віктора Медведчука, і протягом багатьох років займався антиукраїнською діяльністю.

Хто стоїть за цим-невідомо, проте в місті на даний момент йде активна боротьба бандитських угруповань, які і можуть стояти за цим, як зазначає український політичний діяч Денис Казанський.

Колаборанти, фото: Telegram

"Зараз на окупованих територіях йде божевільний поділ награбованого добра. Різні угруповання борються за вивезення краденого зерна, вигадують різні "жовті перепустки", щоб обілечувати фермерів, мародерствують на захоплених підприємствах. Бандити і грабіжники зараз охоче зводять рахунки один з одним, оскільки всі ці вбивства і вибухи якраз дуже зручно списувати на українські ДРГ"- сказано в повідомленні під постом.

Колаборанти, фото: Telegram

Нагадаємо, що Путін в люті через провал "другої в світі армії", міняє командирів як рукавички, але все нанівець

Раніше повідомлялося, що Михайло Подоляк викрив Олексія Данилова в неправильній "інформаційній кампанії", назріває скандал

Також, українські захисники вирушили в найгарячішу точку фронту, щоб не допустити "русского міра" - героїзм вражає