Український гвардієць "Шах" розповів, як наші військові збираються зміцнювати оборону Харкова. Російським окупантам не вистачить сил взяти це місто.

Про це повідомляла прес-служба Східного ОТО Нацгвардії України.

Місто на сьогоднішній день стало справжньою твердинею, адже до його захисту приєдналися українські військові, які билися за Луганську область.

Густий ліс і горбиста місцевість в цій області приховують від очей вогневі точки, а також укріплені секрети. Все це їм вдалося зробити за останній час, а це означає, що російські війська не зможуть пройти оборону, і тим самим привести до Харкова "русский мир".

"Вони нещадно з гармат, гаубиць, мінометів обстрілювали житлові квартали. Застосовували як по позиціях, так і по цивільному населенню, по лікарнях, не шкодуючи нічого і нікого» - згадує гвардієць "Шах" бої за місто Рубіжне.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

ВСУ, фото: Facebook

Там проходили вуличні бої, які були складними і кровопролитними. Про побратимів говорить як про героїв, які безстрашно йшли в бій, і поверталися з посмішкою, так як ліквідували чергову групу окупантів.

"Будуть заздрити мертвим" - говорили бійці про росіян.

Розбиті окупанти

Росіяни при цьому продовжують їх сотнями відправляти на передову, і використовують їх просто як шматки м'яса. Деякі полонені відзначали, що із задоволення б втекли, але життя в такому випадку теж не вдасться зберегти, так як їх чекають підрозділи кадирівців.

"Якщо у нас є поранений, то годину-дві, і він вже знаходиться в госпіталі. Ми воюємо професійно, чітко "- підсумував свою розповідь гвардієць"Шах".

Гвардієць "Шах", фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що в Європі заговорили про прискорену процедуру вступу України до ЄС, чекати чи ні

Раніше повідомлялося, що російські війська збираються перекинути резерви на Донбас, окупанти "виснажили" свої сили - британська розвідка

Також, росіяни почали труїти в" ЛНР " газом чоловіків, які ховаються від мобілізації - беруть навіть з хронічними хворобами