Президент Білорусі продовжує показувати свою відданість путіну і закликав пострадянські країни зблизитися заради збереження суверенітету.

Таку заяву він зробив у своєму новому відеозверненні, що приурочено до ІХ Форуму регіонів Білорусії та Росії, що проходить у місті Гродно.

Мабуть, на білоруського "легітимного" знову натиснув його найближчий друг путін, і йому довелося звернутися до світу. Йшлося про пострадянські країни.

Олександр Лукашенко, фото: вільне джерело

За словами Олександра Лукашенка, якщо вони хочуть зберегти свій суверенітет та незалежність, їм потрібно стати ближчими до Союзної держави Білорусі та Росії.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Сьогодні країни пострадянського простору мають бути щиро зацікавлені у зближенні із Союзною державою, якщо, звісно, ​​вони хочуть зберегти свої суверенітет та незалежність" - каже у своєму новому зверненні диктатор.

Путін і Лукашенко, скріншот: Youtube

Діяти і об'єднуватися він закликав уже зараз, адже в іншому випадку "нас завтра може не бути". Хочеться наголосити на цій фразі, адже весь світ сподівається сьогодні, що ці дві держави незабаром перестануть існувати, зокрема з нинішнім урядом.

Раніше мережею ходила інформація від військових експертів про ліквідацію Олександра Лукашенка лідером Кремля. Це може статися в тому сценарії, якщо він відмовиться вступати у війну проти України, про що вже давно так просить путін. Сили окупантської армії закінчуються, і вони просять про допомогу.

Нагадаємо, що в Херсоні окупанти вкрали металеві "їжаки" і замінили дерев'яними: під стать фанерним білоруським танкам

Раніше повідомлялося, що ціла сім'я з Одеси встала на захист Батьківщини після початку війни: жінки-волонтери, Чоловіки-на фронті

Також, подружжю з Херсона вдалося вибратися з окупації, і вдихнути "повітря свободи"