Українці в окупованому росією місті Харківської області звернулися до окупантів, погрожуючи їм розправою від ЗСУ та місцевих жителів.

На вулицях тимчасово окупованого Куп'янська Харківської області з'явилися листівки від місцевих партизанів. Відважні українці довели, що не бояться російських солдатів і заявили, що їх обов'язково чекає розплата за скоєні злочини, якщо вони не покинуть їхні рідні землі. Фото опублікували в соцмережах.

На листівках окупантів закликають здатися у полон українським захисникам, оскільки це єдиний шанс залишитися в живих. Партизани також заявили, що ніколи не пробачать росіян.

"Російський солдат, здавайся в полон Збройним силам України. У тебе ще є шанс, потім лише смерть", - йдеться на одній листівці.

Листівки для окупантів від партизанів у Куп'янську

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Листівки для окупантів від партизанів у Куп'янську

На інших місцевих жителів закликали триматися, адже незабаром українські бійці звільнять місто та проженуть загарбників.

"Куп'янськ, тримайся! Збройні сили України скоро прийдуть!", - написали відважні партизани.

Листівки для окупантів від партизанів у Куп'янську

Листівки для окупантів від партизанів у Куп'янську

Раніше ми писали про те, коли будуть переговори Володимира Зеленського і путіна, дата майже на межі: "Ситуація безвихідна"

Як повідомляв Знай.ua, Віталій Кім вмовляє впертих українців, але безрезультатно: "Ледь не палками"

Також портал Знай.ua писав, що в "ДНР" окупанти незаконно утримують у "в'язницях" понад 10 тисяч маріупольців: катують і майже не годують, як у концтаборі