Екскомандувач армією США в Європі генерал Фредерік Бен Ходжес прокоментував запуски крилатих ракет Росії по мірних містах України.

Про це генерал повідомив виданню Guildhall. На думку генерала треба чи знищити аеродроми, чи порушити логістику доставок таких ракет до місць пусків, або знищити самі аеродроми, звідки можливий запуск таких ракет. Це буде дійсно ефективною протидією російським ракетним атакам.

Фредерік Бен Ходжес. Фото: скриншот Youtube

Коли ми говоримо про ракети і крилаті ракети, що запускаються з території Росії та Білорусі, то щоб протидіяти їм необхідно атакувати аеродроми з яких злітають такі літаки генерал Ходжес

Важливо, що у парламенті Великої Британії депутати від Консервативної і від Лейбористської партій виступили із заявами на підтримку передачі Україні американських літаків типу F-15e, F-16 та інших західних перехоплювачів, необхідних для протидії крилатим ракетам рф.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Керовані крилаті ракети, які використовують окупанти для ударів по об'єктах військової та цивільної інфраструктури України, є ефективними, оскільки оперують на малих висотах і невидимі для української системи ППО.

Крилаті ракети. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, ми писали, що українець на прізвисько "Експерт" поділився спогадами про колишнє життя, і чому вирішив піти захищати батьківщину.

Як повідомляв "Знай.ua" російські окупанти оселилися у санаторіях Запоріжжя, і влаштовують фейкові "протистояння" проти ЗСУ.

Також "Знай.ua" інформував, що американці допомагають ЗСУ звільнити Харківську область та збити логістику окупантів.