Керівник ГУР Кирило Буданов прокоментував заяви західних країн, які стверджують, що путін хоче загарбати більшу частину України.

У інтерв'ю на Youtube Кирило Буданова запитали, чи, на його думку. путін зупиниться на Донбасі, як звучить ворожа риторика останнім часом. Чи все ж таки путін буде намагатися загарбати якомога більше українських територій.

Кирило Буданов. Фото: скриншот Youtube

Очільник Головного управління розвідки заявив, що не схильний спиратися у своїх прогнозах на заяви якихось інших країн.

Я в принципі не орієнтуюсь на заяви когось, з якихось країн. Ми орієнтуємося на свою власну інформацію. Це перше. Ще раз нагадую, що саме ми були першими, хто сказав що і як буде відбуватися. Тому з повною відповідальністю можу вам заявити: плани Росії - це повне знищення України, абсолютно повне. А будь-які інсинуації на рахунок того, а, можливо, їм вистачить Донбасу, я попрошу мені навіть такі питання не ставити. Ми не будемо торгувати територіями . Кирило Буданов

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Також Буданов заявив, попри забаганки путіна, всі потужні потенціали до наступу рф втратила, і наразі сконцентрувала свої зусилля виключно на двох напрямках.

Нагадаємо, ми писали, що останнє оновлення розвідки Міноборони Великої Британії — боротьба за Донбас триває.

Як повідомляв "Знай.ua" російські окупанти оселилися у санаторіях Запоріжжя, і влаштовують фейкові "протистояння" проти ЗСУ.

Також "Знай.ua" інформував, що Сергій Братчук впевнений, що майже всі чоловіки та більшість жінок підуть на війну.