Ексдепутат Державної думи росії підтвердив чутки про проблеми з алкоголем у колишнього глави Кремля Дмитра Медведєва. Звідси й виходять дивні заяви.

Про це Ілля Пономарьов розповів в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

Останні кілька років ходять розмови про те, що Дмитро Медведєв часто може піти в запій, після чого починає робити безглузді заяви щодо України та Заходу. Саме це й могло стати причиною того, що його усунули з посади прем'єр-міністра.

Ілля Пономарьов, фото: скріншот з відео

"Звичайно, це великий талант Путіна: знайти людину, яка може відмовитися від вищої влади в країні абсолютно добровільно, клацнувши, і навіть не спробувати якось зачепитися, здати всіх своїх людей, разом з ефемерною надією, що вона колись повернеться знову до влади. Звичайно, це дуже сильно вплинуло на нього психологічно ", - пояснив ексдепутат Держдуми РФ. Це сталося ще у 2012 році.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Його ніколи не було на робочому місці, коли той був главою уряду, після чого путін міг ухвалити рішення помістити його на вигадану посаду. Повне звільнення викликало б величезну кількість питань.

Мем на Дмитра Медведєва. Фото: скриншот Telegram

"Він весь час бухий. І треба було з цим щось робити. Поки система працювала сама собою - ну гаразд, ну немає прем'єра, але якось вона котиться за інерцією, але коли потрібно було вже витягувати країну з економічної проблеми, яка через всі санкції, через цю ізоляцію, - треба було просто знайти людину, яка могла б керувати " - каже Ілля Пономарьов.

Після цього путін і знайшов йому заміну в особі Мішустіна.

Нагадаємо, що ракетоносець путіна спровокував моторошну аварію: тиснув "своїх" прямо на дорозі .

Раніше повідомлялося, що на Київщині врятували унікальну корову після втечі рашистів: змогли повернути до життя і стане щасливою мамою

Також, окупантам настав час готувати план втечі: військовий експерт назвав місто, яке ЗСУ звільнять першим - і це не Херсон