Стало известно о том, что в Грузии могли наступить на те же грабли, и снова начать сотрудничество с россией. Журналисты заподозрили правительство в «зраде».

Об этом стало известно благодаря новому сюжету оппозиционного телеканала "Мтавари".

В расследовании говорится о том, что Министерство обороны Грузии могло предоставлять россиянам информацию о бывших военных, которые сейчас отправились в Украину воевать против оккупантов.

Мітинг у Грузії, фото: скріншот із відео

Их личные дела попали в руки прокуратуры так называемой Луганской народной республики. Они опубликовали их снимки недалеко от бывшей тренировочной базы украинских военных под городом Лисичанск.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Наприклад, офіцер Михайло Камхадзе. Він з 2017 року служить у лавах ЗСУ, і зараз окупанти опублікували всю особисту інформацію про нього та всіх членів сім'ї.

Громадянин Грузії зазначає, що ніколи не був у місті Лисичанськ, а папка з його особистою справою виявилася у терористів найімовірніше через продажність співробітників архівного департаменту МО Грузії.

Військові, фото: скріншот з відео

Після виходу розслідування "Мтаварі" грузинська опозиція одразу розкритикувала владу, звинувативши "у зраді та колабораціонізмі", заявивши про російський вплив у міністерстві оборони Грузії.

У відомстві практично відразу прокоментували цей інцидент, і вони всі заперечують.

Грузинський військовий, скріншот: Youtube

"На жаль, телекомпанії "Мтаварі" та "Національний рух" продовжують цілеспрямовану дезінформаційну кампанію проти Міністерства оборони та Сил оборони Грузії", - заявляє відомство.

Нагадаємо, що росія використала половину своїх військових ресурсів, а загальну мобілізацію боїться — чи ще довго вистачить .

Раніше повідомлялося, що кара їх наздоганяє: бригада, що звіряла в Бучі, вирушила в пекло .

Також, за п'ять місяців війни в Росії довелося шукати 16 додаткових генералів, частину усунув путін, частину - ЗСУ