У Кремлі «подбали» про те, щоб замістити за собою сліди військових злочинів. Бригаду з Бусі вже знищено.

Про це повідомляють експерти з американського Інституту вивчення війни - ISW .

Справа в тому, що 64-а окрема гвардійська мотострілецька бригада 35-ї загальновійськової армії Росії, яка причетна до скоєння всіх військових злочинів у Київській області, найімовірніше була вже ліквідована, і наказ на це міг дати сам путін.

Карта бойових дій, фото: ISW

Саме ці звірі вбивали мирних жителів, катували людей та обстрілювали об'єкти громадянської інфраструктури. Буча, Ірпінь, Макарів, Гостомель – це все робили вони, за що зараз і поплатилися.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

Зробили це не просто так, а щоб приховати сліди військових злочинів, і в разі чого вони не збовтнули нічого зайвого. Проте вони чомусь не розуміють, що навпаки сильно полегшили роботу Збройним силам України, і все одно були б ліквідовані.

Карта бойових дій, фото: ISW

Також аналітики з ISW розповіли, що Держдепартамент США закликав російські сили припинити будь-яку військову діяльність навколо Запорізької АЕС (ЗАЕС). Окупантів закликають повернути під контроль України станцію, оскільки вони загрожують існування світу.

Карта бойових дій, фото: ISW

Мешканці Луганської. І Донецької областей, які тимчасово перебувають під контролем росіян, звинувачують російські війська у пограбуванні вторгнення та обстрілу військової техніки з цивільної інфраструктури. Потрібно зробити все можливе для того, щоби розправитися з ними, і тоді в Україні знову настане світ.

Карта бойових дій, фото: ISW

Нагадаємо, що окупант зателефонував додому синові, і зізнався у безпорадності "другої армії світу"

Раніше повідомлялося, що таролог Людмила Хомутовська побачила Донецьк у складі України вже за рік, а День незалежності пройде зі сльозами на очах .

Також, Михайло Подоляк пояснив, доки Україна воюватиме