У тимчасово окупованому Севастополі російські військові, які проходили лікування в одному зі шпиталів, отруїлися щурячою отрутою. Про це повідомляє журналіст Роман Цимбалюк у своєму telegram-каналі.

Інцидент стався у 1472 військово-морському госпіталі в місті Севастополь. Зазначається, що керівництво лікарні вирішило позбутися щурів і наказало розкидати отруту від гризунів по всій будівлі медичного закладу. Кухню обробити отрутою також не забули, що стало причиною масового отруєння російських окупантів.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Так, за словами журналіста, поранені військові поласували їжею, яка просочилася отрутою. Вісім військових одразу вирушили на концерт до Кобзона, 18 потрапили до реанімації. Їхній стан оцінюється як важкий.

Отруєння окупантів. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"Внаслідок того, що керівництво вирішило потравити щурів, розкидавши по всьому госпіталю отруту для гризунів, включаючи кухню, в 1472 військово-морському госпіталі (Севастополь) через отруєння продуктами, в які потрапила отрута, загинуло 8 військовослужбовців ЗС РФ, 18 - у тяжкому стані у реанімації", - повідомляє Роман Цимбалюк.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що просочений сепаратист Олег Царьов більше не зміг приховувати правду від народу: путін "знищив" усіх чоловіків Донбасу.

Також наш портал інформував, Олексій Арестович назвав варіанти, хто стоїть за першими вибухами в Криму: у кожному з них путінський режим заляканий і слабшає.

Крім того, ми писали, ставляться до своїх як до сміття: окупанти скаржаться на ставлення командування.