Воїни ЗСУ високоточним артилерійським ударом зрівняли із землею нічний клуб "Бермуди" в окупованій Горлівці на Донбасі. У цей час там проходили збори бойовиків, зокрема був присутній зрадник України Юрій Крикуленко, який організував у 2014 році "російську весну". Про це пише видання Gorlovka.ua.

Українські артилеристи завдали удару по скупченню бойовиків "ДНР" в окупованій Горлівці. Серед присутніх був кримінальний авторитет, колишній так званий депутат "ДНР" та власник розважального центру "Бермуди" Юрій Крикуленко. Внаслідок атаки будівля нічного клубу вигоріла до тла. За інформацією зрадника України Юрія Крикуленка було ліквідовано.

Юрій Крикуленко. Фото: скрін youtube

До 2014 року Юрій Крикуленко був депутатом міської ради. Коли Росія почала вторгнення на Донбас, він став засновником "російської весни", а потім перейшов на бік загарбників. При окупаційній владі довгий час намагався відновити свої кримінальні схеми вивезення металобрухту, а також конфліктував із ще одним кримінальним авторитетом у Горлівці – Арменом Саркісяном.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Остап Бендер влаштував Майдан, а Лукашенко програв Зеленському на президентських виборах: російська пропаганда вибила останні мізки молоді.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Також наш портал інформував, Олексій Арестович назвав варіанти, хто стоїть за першими вибухами в Криму: у кожному з них путінський режим заляканий і слабшає.

Крім того, наш портал інформував, борець за "російський світ" став свідком злочинів окупантів, але пропаганда надто сильно зачепила мозок: "Я воюю за свою родину".