Російські окупанти шукають все нові і нові методи втекти з війни в Україні. Топ-3 "найгеніальніших" ідей опублікувала Служба безпеки України на своїй офіційній сторінці в соцмережі facebook.

Перехоплення дзвінків російських окупантів свідчать про те, що вони сильно деморалізовані та шукають різні способи втекти з війни в Україні. Так, в одному з перехоплень мати загарбника радить йому піти до медпункту і "включати васю", скаржачись на все поспіль.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Йди в медпункт, кажи, що в мене сильно болить голова, тисне там на вуха, мені здається, що зі мною хтось розмовляє, я вночі прокидаюся, і ... натягувати каску на очі, зрозумів?.. Дайте мені яку-небудь таблетку, мені погано, у мене сильно болить голова, коротше, щоб ти, типу, включав васю", - радить мати окупанту.

Іншому окупанту друг запропонував не менш "геніальну" ідею - впасти п'яним із танка. Головна мета - зламати руку і піти з війни у ​​незаплановану "відпустку".

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Також цікавий "лайфхак" вигадали контрактники елітної 39 окремої мотострілецької бригади. Вони на марші прострілювали один одному м'які частини тіла, щоби не було серйозних наслідків для здоров'я. Втім, це їм не допомогло. Солдатів підлікували та відправили на службу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що в СБУ знайшли ще одного російського "звіра", і його збираються покарати: віддавав злочинні накази про страту мешканців Київщини.

Також наш портал інформував, що російські окупанти визнали, що кремлівська пропаганда побудована на брехні: закликали родичів не дивитися телевізор.

Крім того, наш портал повідомляв, що в ОПУ пообіцяли закінчити війну в Україні на чолі з Володимиром Зеленським: росія ж розпадеться вже через кілька років.