Білоруський диктатор почав готуватися до війни проти України за прикладом свого колеги путіна. Мобілізуватиме навіть випускників шкіл.

У мережі почали з'являтися скани документів, де з'являються дані молодих хлопців Білорусі. Вони тільки-но закінчили школу, а їх уже починають готувати до швидкої війни.

Плани Лукашенка, фото: вільне джерело

Там хлопці, яким тільки виповнилося 18 років, а деякі зовсім не досягли повноліття. Не зовсім зрозуміло, що вони збираються там робити, але батькам дітей уже настав час задуматися про те, щоб наймати юристів та адвокатів.

Плани Лукашенка, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Очевидно, Олександр Лукашенко під впливом диктатора путіна серйозно задумався про те, щоб напасти на Україну, і розраховує не на дорослих військових, які здебільшого відмовилися від цієї ідеї, а на дітей без досвіду. Вони жодного разу не тримали у своїх руках зброю, а тут одразу на фронт.

Плани Лукашенка, фото: вільне джерело

У цьому є вся суть режиму Лукашенка. Готовий віддати дітей на роздратування, аби утримати в своїх руках владу. Проте з такими методами йому залишилося недовго. Якщо 2020 року людям не вдалося його дотиснути, то зараз усе кардинально зміниться.

На фото, отримані активістами українського проекту "Опричники", фото офіційних відповідей білоруських шкіл та ВНЗ щодо перших кандидатів як гарматне м'ясо.

Плани Лукашенка, фото: вільне джерело

"За наявними даними, росія продовжує втягувати Білорусь у повномасштабну війну проти України. За попередніми даними, до 13 000 осіб з числа діючих та колишніх військовослужбовців підрозділів Білорусі підписали згоду на участь у війні проти України. Основний мотив - матеріально-фінансовий. Жодної ідеологічної складової. ні", - сказав заступник начальника головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

Нагадаємо, що воїни ЗСУ зібрали з трофейної російської техніки унікальну артустановку: ефективно "гасить" окупантів на передовій

Раніше повідомлялося, що гелікоптери з дефектами та бронемашини без броні: Кремль посилає окупантів на забій у консервних банках

Також, розвідники Борис та Іван пройшли ООС, ставши єдиним злагодженим механізмом утилізації окупантів .