Йшов уже шостий місяць війни, росіяни так і не змогли виконати поставлену перед ними мету. Саме тому пропагандистам нічого не залишається, окрім як продовжувати загрожувати світові ядерною зброєю.

Головний російський пропагандист Володимир Соловйов в ефірі свого ток-шоу знову почав загрожувати світу, саме країнам Балтії.

Він вважає, що у Литві, Латвії, Естонії тощо почали утискати права російськомовних, і тому їм може загрожувати в майбутньому конфлікт з росією. Саме з такими наративами вони почали виступати і перед початком війни в Україні, тому такий варіант виключати не можна. Ось тільки є одне "але", їх уже ніхто не боїться після ганьби в Україні.

"Литва, Латвія, Естонія: ми зараз почнемо взагалі всіх російських фігачити, візи не дамо, нерухомість відберемо у тих, які, отже, приїхали. Мало того, ми у себе на території заборонимо говорити російською ... ", - обрушився Володимир Соловйов зі звинуваченнями.

Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Далі почався спіч за стандартною путінською методичкою. Він назвав мешканців цих територій нацистами, і зазначив, що ніхто не заборонить людям говорити російською, оскільки в умовній Латвії 40% мешканців знають цю мову. І звичайно ж, на думку росіян, все це порушує права етнічних меншин, але, "світу на це начхати".

Далі пропагандист зазначив, що країнам потрібно взяти приклад, який на сьогоднішній день подає Туреччина, а країнам НАТО, зокрема США, потрібно бути обережнішими.

Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео

"Якщо порушуються права туркоманів - вони вводять свої війська. Ввели в Сирію - на глибину 30 кілометрів - нібито для захисту прав туркоманів. Добре, ми зараз візьмемо і введемо війська для захисту російськомовного населення. готові горіти від ударів наших ракет?!А якщо знадобиться - від використання тактичної ядерної зброї.Америка готова буде вступити в бій за прибалтійські вимирати, які у своєму нацистському чаді порушують права російськомовних" - підсумував прихвостень путіна.

Нагадаємо, що захищаючи українське небо — загинув один із найкращих льотчиків Повітряних Сил ЗСУ Антон Листопад

Раніше повідомлялося, що російські окупанти порадували ЗСУ видовищною самоліквідацією: премія Дарвіна знайшла своїх лауреатів

Також Юрій Романенко назвав три варіанти виходу з війни з росією