Вибухи у Криму, за які українська влада відповідальність не брала, росіяни вирішили перемістити авіабази на територію росії.

Свої літаки та гелікоптери частково перебазували вглиб півострова, а частково перемістили в росію. Про це повідомляє ГУР.

У повідомленні розвідників йдеться, що активність відзначена після серії вибухів на об’єктах військової інфраструктури тимчасово окупованого півострова Крим, у тому числі на території аеродромів Саки та Гвардійське.

В рамках зазначеного відмічено переліт не менше 24 літаків та 14 вертольотів.

11 серпня до аеродрому Гвардійське було перекинуто 5 літаків Су-27/30 зі складу 38 винищувального авіаційного полку (Бельбек) та 5 літаків СУ-34 зі складу 559 бомбардувального авіаційного полку (Морозовськ).

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

17 серпня переміщали гелікоптери. 3 КА-27 зі складу 318 окремого змішаного авіаційного полку (Кача) морської авіації ЧФ в Херсонес, 3 КА-27 зі складу 318 ОЗмАП в Севастополь та 8 вертольотів в Краснодар.

17 серпня з аеродрому Бельбек на аеродроми в Приморсько-Ахтарськ, в Кримськ, в Геленджик та у Кущівське.

"Під час перельоту в одного з літаків МІГ-31 на борту сталась пожежа, ймовірно, головної силової установки та навігаційного обладнання", - повідомляють в ГУР.

Нагадаємо, ми писали, що у ЗСУ назвали найпотужнішу зброю в арсеналі на сьогоднішній день.

Як повідомляв "Знай.ua" у Кремлі хочуть закрити від людей останнє джерело інформації: погрожують Telegram судом через правду про втрати.

Також "Знай.ua" інформував, у москві затримали бурята, який емоційно заявив про війну в Україні.