Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович вирішив висловитися щодо зустрічі генсека ООН і турецького лідера з Володимиром Зеленським. Їдуть до Львова з конкретною метою.

Про це він розповів під час чергової розмови з російським правозахисником та журналістом Марком Фейгіним, з яким регулярно протягом півроку обговорюють ситуацію навколо України та на фронті.

Олексій Арестович, фото: Instagram

Справа в тому, що у четвер, 18 серпня до Львова прибув генеральний секретар ООН Антоніу Гутеріш і президент Туреччини Реджип Тайіп Ердоган. У них там відбудеться зустріч з українським гарантом Володимиром Зеленським, і найімовірніше їхній візит має конкретну мету.

Вони хочуть змусити Україну сісти за стіл переговорів, щоб якнайшвидше кровопролитну війну Росії проти України. Однак ці спроби приречені на провал, адже про жодне перемир'я після заподіяного болю і мови не може йти.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Фото: ОП Зеленський і Ердоган

"Можливо, і будуть (пропонуватиме дипломатичне рішення - ред.)... Але я боюся навіть відтворити, що відповість Зеленський. Напевно, скаже "ні" в цілому", - заявив Олексій Арестович.

Олексій Арестович, фото: скріншот із відео

При цьому, не можна не відзначити, що турецький президент на офіційному рівні заявляв, що однією з цілей візиту є знаходження мирного виходу з війни, але, що на це скаже український лідер - покаже тільки зустріч.

Не можна не відзначити того факту, що про мирні переговори міг попросити сам путін, який напередодні кілька разів на місяць бачився з Ердоганом.

Нагадаємо, що побачити HIMARS і померти: російський пропагандист потрапив під удар ЗСУ та приєднався до Кобзону

Раніше повідомлялося, що артилеристи ЗСУ продемонстрували неймовірну міць на полі бою: під ногами окупантів палає земля

Також, Подоляк підрахував, що росія у цивільних українців б'є в 73 рази більше, ніж у військових