У росії вже кілька днів проходить "часткова" мобілізація, яку оголосив Володимир Путін для набору нового "м'яса" у війні проти України. У мережі з'явилося ефектне відео, на якому зрозуміло, які "воїни" прагнуть потрапити на фронт за свого "царя".

Кілька днів тому в Росії було оголошено так звану часткову мобілізацію, в рамках якої в Кремлі пообіцяли призвати 300 тисяч людей, але тільки тих, хто вже служив і має досвід. За фактом як "м'ясо" на фронт забирають усіх поспіль, навіть намагаються тих, хто вже помер.

Російські військові. Фото: скрін youtube

Так, у мережі з'явилося показове відео того, які "славні воїни" їдуть воювати за путіна. У центрі кадру три бійці алкофронту, які вже ледве тримаються на ногах і намагаються щось обговорювати. Незабаром з кущів виходить їхній колега зі спущеними штанами, ймовірно, навіть не помічаючи, що не все гаразд з "екіпіруванням".

Мобілізація у Росії. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Незабаром голос за кадром просив бійців "алкогвардії" допомогу товаришу прикрити сором.

"Натягніть йому портки. Боєць невидимого фронту, давай одягайся, не ганьби", - коментує жінка за кадром.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, росіяни продають Віталію Кіму свою техніку за смішні ціни: повний прайс та поради окупантам, як залишитися живими та з грошима.

Також наш портал інформував, офіцер ЗСУ назвав росіянам три способи, як уникнути путінської "могилізації": Україні не потрібне додаткове добриво.

Крім того, ми писали, що в Бурятії військкомати забирають і померлих росіян, путін і шойгу створюють "Потойбічний полк": "З одного боку - смішно".