Після оголошеної мобілізації у Росії, у Білорусі почали приймати як втікачів від мобілізації, а й самих мобілізованих.

У країні вусатого диктатора наводиться комплекс заходів щодо перевірки залізничної інфраструктури Білорусі та розробляються графіки руху військових ешелонів по БелЖД. Про це йдеться у ТГ-каналі.

Окупанти. Фото: скриншот з відео

Основні залізничні прикордонні переходи, якими очікується прийом ВЕШ:
1. Червоне (МСК РЖД) - Осинівка (БЧ НОД-1).
2. Злинка (МСК РЖД) - Копитье (БЧ НОД-4).
3. Завережье (ОКТ РЖД) - Єзерище (БЧ НОД-6).

Скриншот мапи білоруської залізниці

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Наразі офіційного підтвердження того, що росія хоче перекинути частину мобілізованих в білорусь немає. Усі припущення базуються на здогадках моніторингової групи, яка відслідковує ситуацію в республіці.

Однак згадана вище перевірка має на меті перевірити місця вивантажень та навантажень платформ, підготовку автомобільних підходів до вантажно-вивантажувальних місць на станціях та перевірка справності засобів зв'язку на станціях вивантаження (навантаження) для оперативного управління військовими перевезеннями.

Також у документі, який розповсюджують описують організаційні заходи для руху військових ешелонів та маневрової роботи на станціях.

Зокрема йдеться про взаємодії з Центральною дирекцією управління руху — філією ВАТ "РЖД" з питань узгодження порядку оперативного повернення порожніх схем у рф для повторного їх використання під навантаження військових ешелонів ЗС рф при прямуванні до місць розвантаження на території білорусь.

Нагадаємо, ми писали, що Марк Фейгін передбачив введення військ НАТО в Україну, але для цього путін повинен зважитися на крайній крок.

Як повідомляв "Знай.ua" Коля Сєрга написав "гімн" рашистської мобілізації, раді будуть не всі: "Почалася акція".

Також "Знай.ua" інформував, що росіяни рванули ховатися від могилізації до Білорусі, але вусатий диктатор усіх здасть воєнкому.