У Генеральному штабі Збройних сил України з'явилося нове зведення стосовно російського вторгнення в нашу країну. Яка обстановка станом на 06: 00 9 березня.

Новий пост з'явився на офіційному акаунті Генерального штабу ЗСУ в соціальній мережі Facebook, де оперативно сповіщають про всі новини, що пов'язані з вторгненням Росії.

Ось, наприклад, на північному, а також північно-західному напрямку зараз тривають бої. У Ніжині, Іваниці, а також Тростянців йде оборона Чернігова.

ЗСУ всіма силами обороняють і українську столицю, щоб ворог не зміг туди пробратися ніяк.

За інформацією, яка з'явилася завдяки розвідці, ворогові продовжує потайну мобілізацію, і все це пов'язано з численними втратами. Також до війни можуть приєднатися близько 800 осіб з невизнаної ніким Придністровською-Молдавською Республікою.

Популярні новини зараз

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

До слова, почали помічати випадки того, як окупанти переодягаються в цивільний одяг, і починають просуватися в бік Миколаєва, але, виходить у них відверто кажучи вкрай погано.

До слова, як вже неодноразово було сказано, серед особового складу окупаційних військ спостерігаються панічні настрої, і ворог давно вже деморалізований. Як довго вони протягнуть в такому стані-ніхто не знає.

Всього за практично 2 тижні війни їх було вбито понад 12 тисяч осіб, і в основному це молодь, яку Володимир Путін кинув на розтерзання в Україну.

Нагадаємо, що "Майбутні будівельники" - за 13 днів війни в полон українцям здалося 3 000 російських військових

Раніше повідомлялося, що гРосія засудила війну в Україні і склала з себе повноваження

Також, Джо Байден відмовився від російської нафти і газу, зробивши важливу заяву