Відомий український виконавець Олександр Пономарьов поділився курйозним відео на своїй сторінці в соціальній мережі instagram, на якому український фермер тягне трактором російський танк.
Українці неймовірний народ, який за два тижні війни, розпочатої Росією згуртувався, як ніколи раніше. ЗСУ, Тероборона і навіть прості фермери і мисливці стоять на захисті рідної землі і не дають окупантам жодного шансу.

Конфіскація танка окупантів. Фото: скрін з відео

В останні дні в Україні з'явився новий тренд - власний танк російського виробництва. Бойові машини окупантів розтягують всі кому не лінь, навіть самі звичайні фермери. Так, Олександр Пономарьов показав одного з таких героїв, який відбуксирував танк окупантів на тракторі до себе додому.

"У господарстві все стане в нагоді! Нехай буде біля будинку", - підписав ролик артист.
Раніше Знай писав, в Україні війна, а вони танцюють: хто зі співаків, включаючи Семенович і Лепса, підтримали Путіна. Стало відомо, хто з шоубізу виступив за війну в Україні, поки їхні війська займаються терором і вбивають мирних українців.

Також ми писали, Катерина Кухар показала " загрози "для Путіна в особі маленьких малюків, які померли через обстріли:" які ще є питання?".

Нагадаємо, Віталій Козловський згадав слова Кузьми Скрябіна про війну і зізнався, що був не правий: "раніше не розумів". Артист заявив, що коли йде війна не можна дотримуватися нейтралітету.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще