Відома українська співачка і учасниця шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч написала, що розкрити плани Росії дуже просто. За її словами в Кремлі спочатку звинувачують у чомусь іншу країну, а потім самі роблять це. Про це вона розповіла на своїй сторінці в instagram.

Злата Огнєвіч, як і багато інших українських і світових зірок, висловилася з приводу пропаганди, яку поширюють в Росії. Вона заявила, що в Росії спочатку звинувачує когось у чомусь, то, а потім сама це робить.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Хочеш дізнатися про плани Росії, подивися, в чому Росія звинувачує інших. Факт", - написала співачка.

Скрін instagram

Популярні новини зараз

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

Також зірка порівняла главу МЗС РФ лаврова з орангутангом. Людиною назвати його дуже складно, адже він активно бреше на весь світ, що Росія не скоює військових злочинів на території України. Зокрема він назвав пологовий будинок у Маріуполі, на який скинули авіабомби, військовою базою.

Скрін instagram

Раніше Знай писав, Ксенія Собчак обурилася, чому санкції проти РФ "б'ють" по мирних жителях: українці в підвалах її вгамували. Журналістка заявила, що санкції не повинні поширюватися на простих росіян.

Також ми писали, Катерина Кухар показала "загрози" для Путіна в особі маленьких малюків, які померли через обстріли:" які ще є питання?".

Нагадаємо, Віталій Козловський згадав слова Кузьми Скрябіна про війну і зізнався, що був не правий: "Раніше не розумів". Артист заявив, що коли йде війна не можна дотримуватися нейтралітету.