У Генштабі ЗСУ попереджають, що російські окупанти продовжать бомбити цивільну інфраструктуру та проводитимуть інформаційні та психологічні акції, щоб налаштувати населення проти влади.

Про це повідомляють у Facebook відомства.

За шістнадцять днів повномасштабного вторгнення росії в Україну ворог не зміг досягти основних цілей стосовно захоплення визначених міст та територій. Незважаючи на це, окупант не здається і готує посилення терористичних методів ведення бойових дій.

Також існує ймовірність того, що загарбники будуть наносити ракетно-бомбові удари по об’єктах цивільної інфраструктури, житловим районам і проводити інформаційні кампанії, щоб підірвати довіру населення до української влади та влади на місцях. Можливо, російська армія вдасться і до залякування мирного населення та взяття людей в заручники.

Окрім цього, за даними ЗСУ, ворог проводитиме заходи з формування та злагодження резервів на території РФ, щоб продовжити наступ на Україну на всіх напрямках. Російські підрозділи відновлюють боєздатність та намагаються налагодити логістичне забезпечення.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Також окупанти проводять повітряну розвідку позицій наших військ у Донецькому, Таврійському, Південнобузькому та Бессарабському операційних районах.

Разом з тим у Генштабі зазначають, що бойовий дух ворога слабкий:

«Морально-психологічний стан противника вкрай низький. Його деморалізовано, на окремих напрямках окупанти здаються у полон. Разом переможемо! Слава Україні!» - підсумовують в повідомленні.

Нагадаємо, що льотчики-бранці вже визнали Росію такою, що програла у війні з Україною.

Читайте також, як боротися з окупантами на цифровому фронті.