Поки російські брехуни не можуть домовитися, що ж насправді вони бомбили у Маріуполі – базу «Азова» під виглядом пологового будинку чи це була постановка українців з метою дискредитувати рф, в українському місті загинула жертва того обстрілу – вагітна жінка.

Вона так і не встигла народити свою дитину, тож на совісті російських нелюдів одразу два знищених життя.

Сумну новину повідомила журналістка «Голосу Америки» Ася Доліна, інформацію підтвердив фотограф Євген Малолєтка, який став автором фото жінок для новинарної агенції Associated Press.

Знімок вагітної жінки, яку виносять з-під завалів на ношах, облетіло весь світ. На жаль, саме їй та її дитині і не вдалося вижити внаслідок отриманих травм.

Росія заперечує, що вела обстріл по діючому пологовому будинку та дитячій лікарні, і продовжує цинічно стверджувати, що насправді це був об’єкт воєнної інфраструктури.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще
Нагадаємо, головний союзник Путіна Китай визнав, що вторгнення Росії в Україну — війна. Практично весь світ визнав, що Росія розв'язала повномасштабну війну проти України
Раніше Знай писав, улюбленець українців Віталій Кім порадив російським окупантам скласти зброю: "У вас вибору немає, здавайтесь". Глава Миколаївської ОДА розповів про події минулої ночі
Також Знай повідомляв, дівчина, яка постраждала під час бомбардування пологового у Маріуполі, стала матусею: залишається у рідному місті під обстрілами.