Стало відомо про те, що Генеральне управління розвідки Міністерства оборони України показали список окупантів, які продовжують бомбити Україну.

Список був опублікований на акаунті Генерального управління розвідки Міністерства оборони України в соціальнiй мережi. Кожен українець повинен знати їхні імена. Саме вони не дають спокійно жити мирним жителям, і влаштовують обстріли міст.

ГУР МО України отримало список військовослужбовців 590 зенітно-ракетного полку (військова частина 31665) М.Новосибірськ, які вчиняють військові злочини проти народу України.

"Своїм виконанням злочинних наказів і, як результат, обстрілом "військових" об'єктів у вигляді цивільних будинків по всій Україні, ви собі, "шановні", самі виписали вирок — тотальне знищення кожного зі списку без жалю" - йдеться в повідомленні під постом.

Знайти список можна по посилання.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Раніше в ГУР МО розповіли про те, що окупанти отримали від свого керівництва команду мародерити, їм це офіційно дозволили.

"Армія окупанта легалізує мародерство... Через значні логістичні проблеми і розтягнутість комунікацій вони нездатні належним чином забезпечити свої підрозділи пальним, продовольством, технікою, патронами і провести ротацію", – заявили в ГУР МО.

Окупанти, фото: Facebook

Нагадаємо, що вже практично три тижні вороги ведуть безжальну війну проти України та її жителів. Вони планували захопити важливі міста всього за три дні, однак, не вийшло, і тепер вони виснажені, адже план провалився. Керівництво Росії це прекрасно розуміє, тому намагається сіяти паніку серед українців.

Обстріл мирного населення окупантами. Фото: facebook

Нагадаємо, що "Секунда осудності": Жан Беленюк показав несподівану подію в "дрімучому лісі дешевої пропаганди" Росії

Раніше повідомлялося, що Ілон Маск став татом у восьмий раз і дав дочці химерне ім'я

Також, Руслана відкрила українцям очі на те, що діється в Маріуполі-правда лякає