Росія відправляє на війну в Україну практично дітей без досвіду - 20-річних хлопців. Докази цього оприлюднив telegram-канал "УНІАН".
В Україні вже 20-й день триває війна, яку розв'язав Путін. У Росії неодноразово заявляли, що не відправляють воювати строковиків, але все виявилося з точністю навпаки. З часом це визнали і в Кремлі.

Фото УНІАН

Так, в мережі з'явилися фото документів загиблих в Україні російських військових. Як виявилося Путін посилає на вірну смерть ще недосвідчених молодих хлопців, який навіть не встигли поміняти фото на паспортах.

Фото УНІАН

На фото паспорта російських солдатів 2002 року народження. Одному із загиблих 20 березня мало виповниться тільки 20 років, проте через божевілля Путіна життя хлопців обірвалося.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський підписав закон про націоналізацію російського майна в Україні: відповідатимуть за війну по повній. Новий законопроєкт був підписаний президентів. Стосується він майна окупантів.

Також ми писали, ЗСУ знищили російського полковника Захарова, який отримав орден з рук Путіна. Окупанти продовжують нести втрати в Україні. Цього разу позбулися командира полку.

Нагадаємо, російські окупанти зруйнували ще один "військовий" об'єкт на Луганщині: інтернат для слабозорих дітей зрівняли з землею. Російські загарбники зруйнували інтернат для дітей, а також лікарню і школи.

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще