У Службі безпеки України в черговий раз перехопили розмову окупантів. Розповіли про реальний стан речей, бояться вже всі.

Розмова була опублікована на сторінках СБУ в соціальних мережах, і це чергова розмова військового з товаришами з Росії. Судячи з даної розмови, справи у окупантів вкрай погані, і довго вони не протримаються.

По телефону хлопець зазначив, що величезна кількість мертвих, російська армія несе колосальні втрати.

"Х**ово, пi**а все. Завтра відправляють нас на передок. А проїхати туди взагалі неможливо, обстрілюють колони. Знаєш, скільки мертвяків приїжджає 200-х? Тут пацани поїхали, а приїжджають мертвяки. Просто 30 чоловік ось привезли, бл * дь, вчора. Тільки нікому не говори " - сказано в розмові.

Судячи з останньої фрази, він хотів зберегти все це в секреті, щоб ніхто не дізнався про розмову. Просто потрібно було виговоритися. Однак, завдяки балакучості військового, СБУ дізналися досить цінну інформацію, і тепер це почує весь світ.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Окупанти. Фото: скрін youtube

Це вже не перша розмова, і навіть не десята, яку вдалося перехопити в окупантів. Раніше вони розповідали, що багато хто намагається втекти, але, за це їх розстрілюють свої ж, так би мовити за небажання бомбити мирні міста. Також, багато хто переживає не за своє життя, а за те, що їх кидають на гроші, і не платять вчасно. Весь цинізм росіяни вже показали, залишається дочекатися поки вони здадуться, і покинуть українську землю.

Окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Тіна Кароль кілька років тому викликала фурор на стадіоні, а зараз його зруйнували окупанти: співала гімн України для футболістів

Раніше повідомлялося, що "Однокурсник" Павла Дурова створив аналог Instagram для росіян: жалюгідна спроба

Також, еКС-генпрокурор Руслан Рябошапка хотів втекти з України як багатодітний батько