Відомий український шоумен, телеведучий Сергій Притула в соціальній мережі Фейсбук порозмірковував з приводу того, як відрізняється російський менталітет від українського.

На сторінку Притули підписані мільйон прихильників.

Зокрема, політика і гумориста дивує той факт, що у перехоплених розмовах окупантів вони вживають багато лайки, навіть коли спілкуються з рідними – матерями і дружинами.

«Ці розмови дають можливість зрозуміти, з ким ми маємо справу. Справа навіть не у тому, що ці мамаші питають у своїх синів щось, на кшталт, «а ты можешь у кого-то из местных отобрать телефон, чтоб нормально мне звонить?» Мене, насправді, вражає те, як у спілкуванні зі своїми матерями росіяни матюкаються. А їхні мамки, спілкуючись, відповідають взаємністю», - обурюється він.

Притула додав, що за 40 років свого життя не матюкнувся при матері жодного разу. Багато українців не лише слідкують за чистотою своєї мови при батьках, але й шанобливо звертаються до них на «ви».

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

«Одним словом… якщо у вас раптом виникне запитання, як нація, яка пишається своїми Чайковськими, Пушкінами та іншими Достоєвськими, спокійно бомбить пологові будинки, то просто усвідомте, що будь-які зв’язки із розпіареною російською культурою і якимись ознаками честі загнулись у них, мабуть, ще із декабристами», - резюмував з цього приводу Притула.

Сергій Притула, фото: Instagram

Він також зазначив, що росіяни - це не народ.

«Це ракова виразка планети. І ми видаляємо метастази!», - констатував громадський активіст.

Нагадаємо, раніше Доктор Хаус, англійський актор Г'ю Лорі розмістив у себе на сторінці в Twitter український прапор.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Могилевська розповіла, як українські захисники привітали її з жіночим днем 8 березня.

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Притула пояснив українцям, як відрізнити правду від фейку: "Перевіряйте інфу". Сергій Притула закликав українців не розповсюджувати фейки та перевіряти інформацію.