Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив ряд важливих заяв стосовно війни в Україні. По суті анонсував можливе вторгнення білоруських військ.

Глава Білорусі дав інтерв'ю японському телеканалу TBS, де зробив ряд страшних заяв, серед яких можливе вторгнення білоруських військ в Україну.

Цього разу Олександр Лукашенко зазначив, що за останній тиждень з України в бік Білорусі було здійснено два пуски ракет "Точка-У", і природно, ця інформація є фейком.

лукашенко і Путін. Фото: скрін youtube

"Якщо тільки Україна буде продовжувати ескалацію щодо Білорусі, то ми відповімо. Ми не нападаємо на Україну, ми не бомбимо Україну. Ми-прихильники переговорів", - попередив Олександр Лукашенко. А це по суті вже анонс вторгнення їх армії на територію України.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Українська сторона зазначає, що готова до такого результату подій, і їх тут зустрінуть як годиться.

Олександр Лукашенко, скріншот: YouTube

Крім усього перерахованого вище він зробив заяву про те, що президент Російської Федерації Володимир Путіна запропонував Володимиру Зеленському "абсолютно прийнятний варіант договору", але, найімовірніше він влаштовує тільки Кремль.

"Росія пропонує Україні - я це абсолютно точно знаю-абсолютно прийнятний варіант договору. І сьогодні ще можливо, щоб Україна з Росією домовилися і Зеленський підписав з Путіним цей договір. Якщо Зеленський на це не піде, то, повірте, йому доведеться з плином невеликого часу підписати акт про капітуляцію" - говорить Олександр Лукашенко. Він упевнений на сотні відсотків, що перемога за стороною Росії, але, як би не так.

Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео

Від Російської Федерації відвернувся практично весь світ після початку війни в Україні, і це тільки початок їх залізної завіси, адже правда на боці України.

Нагадаємо, що Зеленський показав світу російську агресію у всій красі

Раніше повідомлялося, що СБУ перехопили чергову розмову окупанта з батьками: керівники кинули без їжі і зброї

Також, в Україні формується повний реєстр екопреступлений, скоєних Російською Федерацією