Українські бійці ліквідували командира 331-го костромського полку ВДВ Сергія Сухарєва, який командував у 2014 році БТГр того ж 331 полку, який розстріляв колони українських воїнів під Іловайськом.

Інформацію оприлюднили у Facebook. У повідомленні йдеться, що Сухарєв у 2014 командував тими, хто розстріляв українських бійців під Іловайськом.

"Багато хто вже чув, що наші герої ліквідували командира 331-го костромського полку ВДВ Сергія Сухарева. Так ось, це тип - та сама наволоч, яка 2014 року була тим самим командиром БТГр того самого 331-го полку, що розстріляла колони українських воїнів під Іловайськом. Є справедливість на світі. І цей справедливий суд сьогодні звершили українські захисники".

Крім того, відомо, що 331-й гвардійський парашутно-десантний полк, яким командував полковник Сухарєв, брав участь в обох чеченських війнах та у пʼятиденній війні у Південній Осетії у 2008 році.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Нагадаємо, бойові дії розгорнулися під містом Іловайськ Донецької області у серпні 2014 року. 23—24 серпня у тил українського угрупування, яке утримувало Іловайськ, з території рф зайшли регулярні російські війська, через що українці опинилися в оточенні.

Тоді було домовлено про гуманітарний коридор, який би дам можливість українським військовим покинути територію. Коли колони українських військових рушили - російська армія їх розстріляла.

Нагадаємо, раніше бійці полку "Азов" спопелили ще 4 танки і БТРи: російські військові гинуть прямо на вулицях.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські війська знищили Меморіал пам'яті Другої світової в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві під час ракетного обстрілу померла зірка "Зачарованого".