За 18 березня в Росії поховали все керівництво Володимирського спеціального загону швидкого реагування Управління Росгвардії. Про це стало відомо з повідомлення російського журналіста Іллі Косигіна.

За його словами, вчора поховали чотирьох підполковників, і це стало першими втратами спецзагону за останні три десятки років.

"Ви розумієте весь масштаб п*здеця? У нас за всі 30 років існування володимирського СОБРа взагалі не було втрат особового складу. А вчора за один день поховали все його керівництво... скільки ж тоді молодших офіцерів загинуло?", - дивується журналіст.

Пізніше Косигін додав, що інформацію про загибель Володимирського ОМОНу під Харковом йому підтвердили відразу кілька незалежних джерел.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Ці люди розганяли наші акції, і навіть били нас. Але я не зловтішаюся, я висловлюю співчуття сім'ям загиблих. Мені дуже шкода, що Путін довів нашу країну до такого. Я не хочу, щоб ви, військовослужбовці і співробітники Росгвардіі, вмирали, тому прошу не виконувати злочинні накази вашого начальства», - пише він.

«А чого ви очікували? Легкої прогулянки за 3 дні до Хрещатика? Це ще вам тільки десята частина вантажу 200 повернулася. Зносьте свого тирана, інакше ще більше російських солдатів стане добривом в Україні", - пишуть у відповідь українці.

Раніше Знай писав, ЗСУ ліквідували головного політрука Чорноморського флоту Андрія Палія - допомагав окупувати Крим.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, російський окупант зізнався, що без жалю розстрілював житлові будинки: "По*й, що там мирні жителі". Російські окупанти усвідомлено і з особливою жорстокістю розстрілюють житлові будинки.