У соціальній мережі оприлюднили не дуже приємну інформацію про те, що одна з французьких компаній не збирається йти з ринку росії.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "Стерненко"

"Французька компанія Леруа мерлен не йде з ринку росії. Окупанти їй вдячні, та розбомбили магазин Леруа мерлен в Україні», - повідомляється в месенджері.

Важливо помітити, що такий поворот подій може багатьох засмутити і навіть викликати злість. Українська аудиторія не змогла пропустити повз вуха даний пост і відправилася писати коментарі під неприємною новиною.

"Який жах", "Красиво, може до них так дійде!!", "Повірте. Якщо вона не йде з їхнього ринку. Можливо ці оркі їй заплатили за цей магазин в Україні", "Нічого, скажуть шо то ми самі жахнули", "Русскій світ, х*лі тут скажеш", "А хіба у них тепер є чим платити, хіба туалетним папером, тобто рублями Повірте. Якщо вона не йде з їхнього ринку. Можливо ці оркі її заплатили за цей магазин в Україні", "Дива ... по вузькому розуму русні - ми самі собі бомбимо та трощим, а смороду, друга армія світу, за місяць не змогли узяти навідь Ірпінь", "Можливо тільки мені здається, але в цьому "мурлені"на парковці, наші хлопці передавали "привітання" ганДону. Пропонували його поголити та намастити сраку дитячим кремом...", - пишуть відгуки українські користувачі.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Коментарі

Коментарі

Коментарі

Нагадаємо, що російський спецназ впав у ступор, дізнавшись про втрати в Україні.