Українські захисники показали свого помічника - собаку на прізвисько Байрактар. Тварина з перших днів війни прибилася до військових і не покидає їх. Про це розповіла Національна гвардія України у facebook.
Бійці розповіли, що ще в перший день війни до них прибився пес і залишився з ними, щоб підтримувати і за своїм допомагати боротися з російськими окупантами. Українські захисники поділилися, що назвали собаку Байрактаром неспроста. Вони називають його головною зброєю, адже він заздалегідь чує небезпеку і попереджає бійців.

Байрактар. Фото: facebook

"Знайомтеся, це - Байрактар. Він прибився до гвардійців в перший день, коли вони почали облаштовувати свої позиції, і залишився тут. Тварини знають, що з ними легше перемагати ворога на війні.
"Чому назвали Байрактар? Тому що це наша головна зброя, - сміються хлопці. - Він перший "ловить фішку" і вказує нам на можливу небезпеку. Як і ми, несе службу цілодобово", - йдеться в повідомленні.
Раніше Знай писав, Тарас Тополя з "Антитіл" розповів, яким буде життя українців після перемоги:"косити русню, що є сили". Музикант записав нове звернення, щоб підбадьорити українських захисників.
Також ми писали, нічого Путіна підтримувати: григорій лепс через санкції втратив цілий статок. Ні грошей зняти, ні виїхати.
Нагадаємо, босі і голодні: російських школярів змушують приносити згущене молоко і шкарпетки для армії, що увірвалася в Україну. Російських школярів змушують приносити їжу і речі для російських солдатів.