У мережі показали ролик з Херсона. Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення на вулицях міста, але наші не здаються, і продовжують обороняти свою землю.

На опублікованому в мережі кадрі показані всі жахливі дії, які проводить російська армія проти України.

Спочатку окупанти обстрілювали українців, які просто вийшли на мирну акцію протесту на підтримку України. Це не спрацювало, і жителі продовжили відстоювати свої права.

Наступного дня вони почали заливати жителів Херсона сльозогінним газом. Це знову не подіяло, і незрозуміло на що вони розраховували.

Коли дим розсіявся, українці повернулися на головну площу міста протестувати.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

"Це про героїчний народ України, якого не залякати Омонівськими методами боротьби. Це про те, що росіяни нічому не вчаться. Єдиним джерелом влади в Україні є народ!"- пише Андрій Білецький.

Володимир Зеленський вже відреагував на обстріл мирних жителів у Херсоні, і зробив наступну заяву:

"Ми сьогодні всі побачили, як у вільних людей стріляють раби. Раби пропаганди, яка підміняє їх свідомість. Раби, які звикли пакувати в автозаки всіх ... ці раби, яких прислала Росія, ніколи не бачити вільних людей... Херсон, Тримайся. Ми не забудемо ці кадри з міста... як тільки ми зможемо до вас прорватися, кожного окупанта, який стріляв у мирних херсонців за синьо-жовтий колір, чекає чорна смуга".

ВСУ, фото: Facebook

Війна Росії проти України почалася практично місяць тому, 24 лютого. Окупанти планували взяти міста всього за кілька днів, але, як бачимо, цього не сталося, і ЗСУ чудово тримають оборону.

Нагадаємо, що Україна готує грошову допомогу внутрішнім переселенцям: на житло, працевлаштування та за комунальні платежі

Раніше повідомлялося, що Шойгу відсторонив командувача 6 армією рф: не дорахувалися 2000 солдатів

Також, россійський танк розстріляв автомобіль з дітьми