Російські пропагандисти опублікували новину про те, що армія рф завдала удару по об'єктах ЗСУ і осоромилися, адже взяли фото спаленої техніки ЗС рф. Про це стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка.

російська пропагандистська машина продовжує працювати на всіх парах. Якщо раніше пропагандисти часто перекручували новини або просто вигадували їх, то тепер вийшли на новий рівень. Так, відомий новинний ресурс РИА Новини опублікував фото, на якому нібито відображена техніка ЗСУ, знищена ЗС рф.

Скрін риа новости

"ЗС Росії завдали високоточного удару по військових об'єктах ЗСУ в Краматорську", - йдеться в новині.
Все б нічого, та пропагандисти забули замалювати маркування "Z" на одному зі знищених автомобілів. Вони просто опублікували колону російської техніки, яку знищили ЗСУ і видали це за свою перемогу. З ситуації посміявся і Антон Геращенко.
"Високоточно :)) в РИА Новости навіть фейки нормальні робити розучилися. Хоч би свастику свою фашистську затерли", - прокоментував Геращенко.

Скрін telegram

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною Європи: "Потребує великої підтримки".

Також ми писали, у Білорусі почався масовий флешмоб проти участі у війні, яку розв'язала РФ: "Не вмирай заради Росії".

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Нагадаємо, російський окупант сяде у в'язницю: Венедиктова повідомила про підозру першому військовому, вчинив жахливе. Офіційна підозра окупанту, який знущався над жінкою і вбив її чоловіка на очах у дитини.