Глава Миколаївської ОГА Віталій Кім заявив, що російські окупанти вдарили по місту вночі, в результаті атаки загинули двоє жителів. Про це він повідомив на своїй сторінці в facebook.

Віталій Кім повідомив, що вночі російські окупанти вдарили по Миколаєву. В результаті обстрілу загинули двоє цивільних. Він додав, що оборона міста продовжує зміцнюватися, а також вказав на те, що з Криму активно тікають люди в бік Росії.

Скрін, відео YouTube Віталій Кім

"В результаті нічних обстрілів двоє загиблих цивільних. Наразі в області зареєстровано вісім батальйонів територіальної оборони. Продовжуємо реєструвати і комплектувати. Показово, що кримчани починають рухатися в бік Росії. Судячи з усього, бояться. Що не може не радувати", - зазначив Кім.

Також Віталій Кім пояснив, чому українці часто чути оголошення повітряної тривоги. Він зазначив, що російські загарбники почали обстрілювати з кораблів. Невідомо куди саме може потрапити снаряд, тому для безпеки громадян оголошують тривогу.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

"Артилерійські обстріли, "градами" або "смерчами" ми не встигаємо оголошувати. Вони летять дві хвилини. Поки ми фіксуємо, вони вже падають. Зараз орки почали обстрілювати з кораблів. Ми не знаємо, куди воно летить, тому для безпеки повинні оголошувати повітряну тривогу", - повідомив він.

Раніше Знай писав, російські пропагандисти приписали собі перемогу ЗСУ і зганьбилися: "Хоч би свастику затерли".

Також ми писали, у Білорусі почався масовий флешмоб проти участі у війні, яку розв'язала РФ: "Не вмирай заради Росії".

Нагадаємо, воїни ЗСУ відбили ще 7 атак ворога, знищивши багато техніки: Російські матері не дочекаються 100 синів.