У соціальній мережі з'явилися дуже важливі відомості, в яких йдеться про путінський тероризм в Україні. Стало відомо, що вже 42 країни з усього світу звернулися до Міжнародного кримінального суду.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі " Ukraine NOW»

Нагадаємо про те, що вже більше 1 місяця російські окупанти намагаються захопити Україну. Однак вони дуже сильно недооцінили український народ і його волю до свободи і любові до Батьківщини.

Путін побачив таку відсіч від ЗСУ, яку він ніколи не бачив за всю історію свого правління в рф. Через це він остаточно втратив розум і дав наказ знищувати житлові міста, вбиваючи жінок, дітей і брати українців в заручники.

"42 країни світу вже звернулися до Міжнародного кримінального суду у зв‘язку з воєнними злочинами російських окупантів в Україні. В разі визнання Міжнародним кримінальним судом воєнних злочинів російських військ причетні до них можуть бути затримані в будь-якій країні, яка визнає юрисдикцію цього суду. Джерело: Міністерство юстиції України", - повідомляється в популярному месенджері.

Популярні новини зараз

Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Показати ще

Через ці жахливі терористичні події на території України, країни почали робити все, що можуть, щоб зупинити путіна. На даний момент майже весь світ підтримує Україну у війні проти росії. Вже ні для кого не секрет, що путін – справжній терорист.

Нагадаємо, що ЗСУ вже 12 разів знищили окупантів у Чорнобаївці.

Як раніше повідомляв портал "Знай", окупанти почали сильно боятися ЗСУ.

Також портал "Знай" писав, що Володимир Зеленський дав інтерв'ю російським ЗМІ.