Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив про ситуацію, що складається наразі в області.

Зокрема, він нагадав, що 28 березня відзначають День визволення Миколаєва від фашистських загарбників.

«А зараз ми займаємось звільненням області від російських загарбників. Ось такий поворот подій. Днями будуть переговори у Туреччині, сподіваюся, що вони будуть результативними. Туреччина допомогла нам закрити море. Ця підтримка є надзвичайно важливою для Причорноморських регіонів», - зазначив очільник Миколаївської обласної військової адміністрації.

Крім того, він прокоментував ситуацію в селищі Снігурівка, яке перебуває під ворожою окупацією.

«Знаємо та розуміємо, що відбувається. Наразі їде вантаж. Гуманітарний коридор через можливі провокації не відкривали по всій Україні. Але ми все одно намагатимемося привезти», - запевняє Віталій Кім.

Популярні новини зараз

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Нагадаємо, що ЗСУ вже 12 разів знищили окупантів у Чорнобаївці. Ворог продовжує розміщувати свою техніку в місці, яке вже заслужило репутацію "українського Бермудського трикутника".

Як раніше повідомляв портал "Знай", "Військові злочини окупанта": 42 країни світу звернулися до Міжнародного кримінального суду через тероризм путіна. Вже ні для кого не секрет, що путін – справжній терорист.

Також портал "Знай" писав, що Володимир Зеленський дав інтерв'ю російським ЗМІ. 27 березня 2022 року Володимир Зеленський вперше з початку війни дав інтерв'ю російським журналістам в онлайн-форматі, проте його так і не надрукували.